top of page

30 minuten grasduinen en het beste van jezelf geven aan zee. Geen stijve poses of afgelekte beelden. Wél veel lachen, pootje baden, schelpen zoeken en strandwandelingen maken. Herinneringen op beeld van onschatbare waarde. 

MINISESSIES
AAN ZEE

wat is het?

Een klein, gezellig avontuur tussen de duinen waar je automatisch mooie herinneringen aan overhoudt. 

voor wie?

Je houdt van creatieve, dynamische beelden maar wil geen uren voor de lens staan. Kort maar krachtig: 30 minuten het beste van jezelf geven!

Voor mensen van àlle leeftijden: samen met je partner, je kroost, je (groot)ouders, beste vriendin(nen), of als cadeautje voor jezelf.  

gezinsfotografie aan zee
koppelfotografie met glaasje wijn aan zee
familie springt over de golven aan zee
gezinsfoto tussen de duinen met zachte tinten

wanneer?

Zaterdag 27 april.

wat kan je verwachten?

Een fotosessie van 30 minuten waarbij we samen de duinen in trekken. Jij geeft een halfuurtje het beste van jezelf, en ik zorg voor mooie herinneringen om levenslang te koesteren. Samen genieten, grasduinen, lachen, schelpen zoeken, maar vooral niet te veel poseren en forceren. 

collecties

Je betaalt een voorschot van €150. Hierin zitten reeds 5 beelden inbegrepen die je zelf kan selecteren en in hoge resolutie kan downloaden (Basiscollectie). In jouw persoonlijke online galerij ontvang je enkele weken na de shoot alle nabewerkte beelden met watermerk. Daarna kies je in jouw galerij jouw pakket op maat: 

basic

  • 5 beelden naar keuze die je in hoge resolutie, zonder watermerk kan downloaden 

  • Voor deze collectie betaalde je reeds met het voorschot

standard

  • 15 beelden naar keuze die je in hoge resolutie, zonder watermerk kan downloaden

  • 50 euro tegoed dat je kan spenderen aan prints en ander moois in je printshop

  • Prijs: €150

premium

  • Alle beelden (min. 30) die je in hoge resolutie, zonder watermerk kan downloaden 

  • Slideshow zonder watermerk

  • 100 euro tegoed dat je kan spenderen aan prints en ander moois in je printshop

  • Prijs: €225

hoe boek ik?

Via de online agenda duid je een tijdslot aan naar keuze en betaal je het voorschot van €150. Wanneer ik de betaling goed ontvangen heb, ligt jouw boeking officieel vast! De exacte locatie en alle praktische info ontvang je enkele weken voor de minisessie. Drie weken na de shoot ontvang je jouw link naar jouw persoonlijke galerij waar je je pakket op maat uitkiest. 

good to know

Sessies zijn voor groepen tot max. 5 personen. Extra personen zijn welkom aan €50 per persoon.

Je kan geen cadeaubon gebruiken voor de minisessies. 

Bij slecht weer verplaatsen we de minisessies naar 28 april of 11 mei. Indien je niet aanwezig kan zijn op deze data, wordt jouw voorschot terugbetaald. 

lieve woorden

Waw waw waw! Wat een fijne ervaring hebben wij achter de rug met Birgitt! Ze is echt een héél fijne fotografe, die je echt op je gemak kan stellen tijdens de fotoshoot. Wij waren heel benieuwd naar de foto's, en toen we ze ontvangen dachten wij alleen maar "waw waw waw". Wat een mooi resultaat! In de toekomst doen wij heel graag nog eens beroep op Birgitt!

Zoooooooooo zot van de foto’s! We hebben al 3 fotoshoots gedaan bij Birgitt en geen spijt van. Een leuke sfeer, prachtige foto’s en top communicatie!

volg me op instagram

bottom of page