top of page
Ontwerp zonder titel-5.png

Een tijdcapsule
aan herinneringen

Een speelse en eigen kijk op jullie gezin. Ik druk samen met jullie even de pauzeknop in en focus mij op spontane en liefdevolle momenten. 

gezin, nieuw leven, koppels, communie

birgittsurma003.jpg
birgittsurma-24.jpg

Soms wil je gewoon even de tijd stilzetten. En net dàt kan ik! 

 

Jullie gaan naar huis met herinneringen die jullie kunnen koesteren en waar jullie nostalgisch op kunnen terugblikken. Herinneringen aan die momenten tussendoor, die laten zien hoe jullie zijn en wat jullie juist kenmerkt. 

 

Herinneringen ophalen aan die mooie buik of je pasgeboren kleintje? Of liever spelen en ravotten met buikpijn van het lachen, tijdens een strandwandeling, picknick of avontuur in de stad? Jij kiest, en ik leg vast.

vanaf €375

birgittsurma03.jpg

lieve woorden

birgittsurma-50.jpg

Zoooooooooo zot van de foto’s! We hebben al 3 fotoshoots gedaan bij Birgitt en geen spijt van. Een leuke sfeer, prachtige foto’s en top communicatie!

Waw waw waw! Wat een fijne ervaring hebben wij achter de rug met Birgitt! Ze is echt een héél fijne fotografe, die je echt op je gemak kan stellen tijdens de fotoshoot. Wij waren heel benieuwd naar de foto's, en toen we ze ontvangen dachten wij alleen maar "waw waw waw". Wat een mooi resultaat! In de toekomst doen wij heel graag nog eens beroep op Birgitt!

lachende jongen houdt eend omhoog
birgittsurma-14.jpg

Zijn we
een match?

Zin om samen te werken? Vul mijn contactformulier in of boek meteen jouw shoot in via de online agenda. Ik ben nu al benieuwd wat ik voor jou kan betekenen!

 

volg me op instagram

bottom of page