top of page

gezin, nieuw leven, communie

FAMILIE

Een speelse en eigen kijk op jullie gezin. Ik druk samen met jullie even de pauzeknop in en focus mij op spontane en liefdevolle momenten. 

B (5).png

een tijdcapsule aan herinneringen

Soms wil je gewoon even de tijd stilzetten. En net dàt kan ik! 

 

Jullie gaan naar huis met herinneringen die jullie kunnen koesteren en waar jullie nostalgisch op kunnen terugblikken. Herinneringen aan die momenten tussendoor, die laten zien hoe jullie zijn en wat jullie juist kenmerkt. 

 

Herinneringen ophalen aan die mooie buik of je pasgeboren kleintje? Of liever spelen en ravotten met buikpijn van het lachen, tijdens een strandwandeling, picknick of avontuur in de stad? Jij kiest, en ik leg vast.

vanaf €400

lieve woorden

kindje grijpt hand van mama

Waw waw waw! Wat een fijne ervaring hebben wij achter de rug met Birgitt! Ze is echt een héél fijne fotografe, die je echt op je gemak kan stellen tijdens de fotoshoot. Wij waren heel benieuwd naar de foto's, en toen we ze ontvangen dachten wij alleen maar "waw waw waw". Wat een mooi resultaat! In de toekomst doen wij heel graag nog eens beroep op Birgitt!

Zoooooooooo zot van de foto’s! We hebben al 3 fotoshoots gedaan bij Birgitt en geen spijt van. Een leuke sfeer, prachtige foto’s en top communicatie!

lachende jongen houdt eend omhoog
birgittsurma003.jpg
birgittsurma-24.jpg
birgittsurma03.jpg
birgittsurma001.jpg

Samen mooie dingen maken?

Zin om samen te werken? Vul mijn contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik ben nu al benieuwd wat ik voor jou kan betekenen. 

 

volg me op instagram

bottom of page