top of page
birgittsurma-72.jpg

Verhalend, nostalgisch, tijdloos

Jullie liefde op een tijdloze en verhalende manier vastgelegd. Geen geforceerde poses, maar dynamische en naturelle beelden.

HUWELIJK, KOPPELS

Mijn favoriete huwelijken zijn gezellig, avontuurlijk en non-traditioneel. Vrolijke feesten, ceremonies middenin de natuur en veel emoties doen mijn hartje sneller slaan.

 

Vieren jullie de liefde in het buitenland en zoeken jullie een fotograaf om jullie avontuur op een intieme, creatieve en tijdloze manier vast te leggen? Ik ga heel graag mee op avontuur. 

 

 

vanaf €1750 voor 6 uur

Jullie dag? Da's puur genieten, genieten en genieten! Ik doe er dan ook graag alles aan om jullie zoveel mogelijk op jullie gemak te laten voelen.  

Meestal vind je mij terug op de achtergrond, op zoek naar die kleine momentjes tussendoor. Traantjes, intens geluk en alles daartussenin.

 

 

documentaire met een vleugje nostalgie

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje, of willen jullie graag de liefde vieren? Ik leg jullie liefde graag vast op een tijdloze, dynamische manier met een documentaire en cinematische toets. Samen creëren we beelden waarin jullie zichzelf herkennen, en die jullie jarenlang kunnen koesteren. 

 

 

koppel op avondfeest omringd door lichtjes
kapel Donkmeer en Ford Mustang blauw
koppel tijdens receptie omringd door gasten in Park van Beervelde
bruid met zon in sluier in de straten van Gent

lieve woorden

Na het zien van Birgitt haar profiel wisten we zeker dat we haar als fotograaf wilden bij ons huwelijk. En waw, hier hebben we geen moment spijt van gehad! De foto's zijn prachtig en weerspiegelen voor ons perfect hoe onze dag is geweest. Ook Birgitt haar aanwezigheid op het feest vonden we erg fijn. Wij kunnen alleen maar positief zijn en met complimenten gooien. Dankjewel, Birgitt, echt 1000x dank!! 

birgittsurma002.jpg

'De foto's weerspiegelen voor ons perfect hoe onze dag is geweest'

Geweldige fotograaf! We kozen voor Birgitt om ons trouwfeest te fotograferen en we zijn enorm tevreden, van zowel haar aanwezigheid op de dag zelf, als van het prachtige resultaat! Birgitt is een heel aangenaam en goedlachs persoon die de fotoshoot op een ontspannen manier deed verlopen, we voelden ons meteen op ons gemak! De rest van de dag trok ze spontane foto’s van alle mooie momenten, zonder dat je er bij stil stond dat de fotograaf aanwezig was. Ik zou haar zeker aanraden aan elk toekomstig bruidspaar om hun speciale dag vast te leggen!

koppel wandelt hand in hand in straten van Kortrijk
getrouwd paar in bootjes Donkmeer

We voelden ons meteen op ons gemak bij Birgitt. Ze dacht heel goed mee in de aanloop naar de fotoshoot waardoor we met een gerust gemoed onze trouwdag konden beleven. Ze was ook zeer geliefd bij de andere familieleden. We dachten dat een fotoshoot een stressvol moment zou zijn maar we hebben ons sterk geamuseerd. Zoek je iemand voor natuurlijke, vreugdevolle foto's? Dan is Birgitt zeker de moeite waard.

birgittsurma004.jpg

Samen mooie dingen maken?

Zin om samen te werken? Vul mijn contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik ben nu al benieuwd wat ik voor jou kan betekenen. 

 

bottom of page