top of page
B (5).png

huwelijk — stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? proficiat! ik focus me op spontane, authentieke beelden. niet pinterest-perfect, maar wel creatieve en tijdloze beelden waarin jullie zich volledig herkennen.

koppelsessie — een verloving, jubileum, of gewoon dringend nood aan recente én spontane foto’s met jouw partner? op het strand, in het bos, of gezellig bij jullie thuis? met veel plezier leg ik jullie liefde vast op beeld.

_4.jpg

Mijn favoriete huwelijken zijn gezellig, avontuurlijk en non-traditioneel. Ik hou van vrolijke feesten, ceremonies middenin de natuur en veel emoties. Meestal vind je mij terug op de achtergrond, op zoek naar die kleine momenten tussendoor. Traantjes, intens geluk en alles daartussenin.

 

Zoeken jullie een enthousiaste fotograaf die oog heeft voor zowel de grote als de kleine momenten? Beelden die ongedwongen, tijdloos en naturel zijn? Vul dan als de bliksem mijn contactformulier in! Ik ben zó benieuwd naar jullie wilde plannen!

birgittsurma01-2.jpg

uur fotografie
kennismakingsgesprek
min. 150  
beelden
persoonlijke online galerij

€1.250,- 

birgittsurma10.jpg

uur fotografie
kennismakingsgesprek
min. 250  
beelden
persoonlijke online galerij

€1.650,- 

birgittsurma07-5.jpg

12 uur fotografie
kennismakingsgesprek
min. 350  
beelden
persoonlijke online galerij
mini-album

€2.350,- 

birgittsurma004.jpg

Samen creëren we tijdloze, spontane beelden die jullie jarenlang kunnen koesteren. Geen geposeerde of houterige poses, maar romantische en naturelle beelden.

 

Zijn jullie net verloofd, vieren jullie een jubileum of gewoon jullie liefde? Ik zorg voor authentieke beelden met een dromerige en zachte toets. Ik vind het super belangrijk om beelden te maken in een ontspannen sfeer en op een locatie die echt bij jullie als koppel past. Of het nu aan zee, in de stad of gewoon bij jullie thuis is — alles kan! Wil je je partner verrassen met een huwelijksaanzoek? Laat het me weten en we bekokstoven een plannetje!

De bovenstaande prijzen zijn exclusief vervoerskosten (€0,37 per kilometer vanaf postcode 9290).

Een album of prints zijn verkrijgbaar aan een meerprijs. Bij het boeken ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden.

bottom of page