NAAM.png

JULLIE STAPPEN BINNENKORT IN HET HUWELIJKSBOOTJE? PROFICIAT! 

EEN VAN DE MEEST BIJZONDERE DAGEN UIT JULLIE LEVEN VRAAGT OM EEN FOTOGRAAF DIE BIJ JULLIE PAST EN DIE JULLIE DAG KAN VASTLEGGEN ZOALS JULLIE DAT VOOR OGEN HEBBEN. 

Inbegrepen?

Wat mag je verwachten? 

De bovenstaande prijs is exclusief vervoerskosten (€0,35 per kilometer vanaf postcode 9290).

Een album, USB-stick of prints zijn verkrijgbaar aan een meerprijs. Bij het boeken ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden.

Mijn stijl omschrijf ik als zacht, dromerig en nostalgisch. Ik leg heel graag jullie pure liefde op een ongedwongen en warme manier vast. Ik ga op zoek naar spontane en ongeregistreerde momenten, waar het plezier en de liefde vanaf spat. Geen geposeerde en houterige poses, maar romantische en naturelle beelden. 

Vooraf hoor ik heel graag wat jullie wilde plannen zijn en hoe jullie de grote dag voor jullie zien. Ik hou rekening met al jullie wensen waardoor jullie op de dag zelf onbezorgd kunnen genieten, terwijl ik voor prachtige herinneringen zorg. Ieder huwelijk is persoonlijk, daarom maak ik graag een pakket op maat zodat het mooi aansluit bij jullie wensen. 

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek 

  • Vanaf 250 nabewerkte beelden in hoge resolutie 

  • Persoonlijke online galerij 

  • Na één week ontvang je een voorproefje met enkele beelden die er voor mij meteen uitsprongen. Na 3 weken ontvang je de volledige selectie. 

Vanaf €800,- voor 8 opeenvolgende uren